Ga naar de inhoud
NL EN menu

Reis en verblijf

Op deze pagina vindt u informatie over het festivalhotel Novotel Den Haag City Centre****, en de routebeschrijving naar het Theater aan het Spui.

 

WINTERNACHTEN FESTIVAL-KORTING IN NOVOTEL DEN HAAG CITY CENTRE****
Tijdens uw festivalbezoek op vrijdag 19 en/of zaterdag 20 januari 2018 comfortabel overnachten in het 4-sterrenhotel waar ook alle schrijvers verblijven?

Winternachten Festival-bezoekers overnachten met korting in Novotel Den Haag City Centre, tegenover het Binnenhof gelegen in de sfeervolle Passage - op vijf minuten lopen van Theater aan het Spui. Handig: de bus- en tramhalte is 100 meter van de hotelingang en er is een parkeergarage voor hotelgasten.

U betaalt per nacht € 85,- voor een éénpersoons- of 95,- voor een tweepersoonskamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Exlusief toeristenbelasting. Reserveer tijdig via 070-3108866 of stuur een email aan H1180-RE@accor.com onder vermelding van Winternachten Festival.

Novotel Den Haag City Centre, Hofweg 5-7, 2511 AA Den Haag

 

NAAR THEATER AAN HET SPUI & FILMHUIS DEN HAAG 
Spui 187, 2511 BN Den Haag

Met de trein
De NS-stations Den Haag Centraal en Hollands Spoor bevinden zich op 10 à 15 minuten loopafstand.

Tram: Lijn 1, 2, 3, 4, 6, 9, 10, 15, 16 (halte Bierkade/stadhuis).
Bus: Aan het Spui en in de nabijheid van het Spui stoppen de buslijnen 18, 22, 24 en de nachtbussen.

Met de auto
Vanaf de A4 en de A12: Op de A4/A12 de borden Den Haag/Voorburg volgen, in Den Haag op de Utrechtsebaan de afslag Centrum 2 (Centrum Route Zuid) kiezen. Bij de stoplichten op straatniveau linksaf slaan (Juliana van Stolberglaan). Deze weg blijven volgen, aan uw rechterhand ligt de parkeergarage Parking Stadhuis. Theater aan het Spui bevindt zich aan de overkant van de straat.

Vanaf de A44: De Rijksweg en de Leidsestraatweg gaan over in de Benoordenhoutseweg. Sla linksaf de Boslaan op (blijf in de rechterbaan). Rijd door tot aan de Koninklijke Bibliotheek en sla daar rechtsaf. U gaat het Bernardviaduct over. Deze weg blijven volgen. Aan uw rechterhand ligt de parkeergarage Parking Stadhuis. Theater aan het Spui bevindt zich aan de overkant van de straat.

Parkeren
Let op! Parkeergarage P1 Spui Centre en Parkeergarage Wijnhaven Centrum zijn gesloten in verband met de bouwwerkzaamheden in het Spuikwartier. Wij raden u aan in Parking Stadhuis (uurtarief 3 euro) of Q-Park Veerkaden (1e 60 min 4,- euro, daarna 2,- euro per 30 minuten) te parkeren.
Voor Parking Stadhuis verkoopt de kassa van het theater waardekaarten: deze kosten 9,00 euro per stuk en vertegenwoordigen een waarde van vier uur parkeren.